Тісто, сир і тітка Белла
Бонджорно, міо каро!
В сиву давнину, переважно в Неаполі, але і трошки по всій Італії, жила справжня господиня. Здається, вона підгодовувала навіть Ботічеллі, влаштовувала домашні вечори з вином під серенади, і незважаючи на завжди повен дім гостей, вимішувала та катала пасту лише руками, а піце випікала лише у дров'яній печі з тими самими леопардовими бортиками, відповідно до давніх традицій. Саме тому її невеликий, але дуже затишний дім, завжди був повним гостей.
Її ім'я Белла, але якось так пішло, що всі гукали її тітка Белла.
Сьогодні в історичну частину Києва за спадщиною від легендарної тітки Белли оселилася справжня Італія. Правнуки, племінники та її добрі друзі відновили саме ту атмосферу гостинного дому та домашньої італійської кухні.